naar inhoud

Willy Sommers - De soundtrack van mijn leven

Deze informatie is niet meer actueel!
Willy Sommers, ooit de kroonprins van het Vlaamse lied, bestijgt inmiddels de troon. Na de trilogie van “Het Erfgoed van Willy Sommers” en daarna het nostalgische “Sommers of 69” keert Willy Sommers terug naar de theaters met “De soundtrack van mijn leven”. Een halve eeuw geleden al, maakte “Zeven anjers, zeven rozen” een idool van Willy De Gieter. Met het podium als thuisbasis bouwt de...

Wanneer

  • 29 december ’22 (do)
    van 20.00 u tot 23.00 u

Info

Willy Sommers, ooit de kroonprins van het Vlaamse lied, bestijgt inmiddels de troon. Na de trilogie van “Het Erfgoed van Willy Sommers” en daarna het nostalgische “Sommers of 69” keert Willy Sommers terug naar de theaters met “De soundtrack van mijn leven”.

Een halve eeuw geleden al, maakte “Zeven anjers, zeven rozen” een idool van Willy De Gieter. Met het podium als thuisbasis bouwt de zanger een indrukwekkende carrière uit. Hij wordt een alom geprezen entertainer en presentator en groeit uit tot een icoon.

In zijn nieuwste theatertour “De soundtrack van mijn leven” blikt Willy Sommers terug op alle memorabele momenten uit zijn leven en vertelt hij vele verhalen voor het eerst. Van zijn eerste gitaar en zijn eerste grote hit tot het succes van Pukkelpop en zijn deelname aan Liefde voor Muziek!

Waar

naam
GC zaal Rex
adres
Spoorwegstraat 11
2910 Essen

Prijs

€ 30,00

Organisatie

naam
Jabbedabbedoe Events
e-mail
dave@jabbedabbedoe.be
Alle activiteiten