naar inhoud

Muzikale wandeling & fototentoonstelling wereld dag dementie 2022

Deze informatie is niet meer actueel!
21 september 2022 is het wereld dag dementie! Deze dag kunnen we natuurlijk niet zomaar laten passeren. Daarom organiseren we een muzikale wandeling voor jong en oud. Op het einde van de wandeling stellen we als primeur een fototentoonstelling open voor geïnteresseerden. Op deze manier willen we dementie op een andere manier in de kijker zetten. Iedereen is welkom! Ook voor de jongste on...

Wanneer

  • 21 september ’22 (wo)
    van 00.00 u tot 23.59 u

Info

21 september 2022 is het wereld dag dementie! Deze dag kunnen we natuurlijk niet zomaar laten passeren. Daarom organiseren we een muzikale wandeling voor jong en oud. Op het einde van de wandeling stellen we als primeur een fototentoonstelling open voor geïnteresseerden. Op deze manier willen we dementie op een andere manier in de kijker zetten. Iedereen is welkom! Ook voor de jongste onder ons belooft het een fijne middag te worden door middel van een zoektocht. Wandel jij mee ? Inschrijven is niet nodig. Tot dan!

Ps. Kan je helaas niet deelnemen deze dag? Geen probleem. De fototentoonstelling blijft nog tot vrijdag 21/10 te zien in de Bijster.

Wat: Wandeling en fototentoonstelling
Wanneer: Woensdag 21/09/2022 om 14.30
Waar: vertrek en aankomst bij WZC de Bijster.

Waar

naam
WZC De Bijster
adres
Nollekensstraat 15
2910 Essen

Prijs

Gratis

Contact

e-mail
Siska.vandeweyer@gza.be

Organisatie

naam
WZC De Bijster
Alle activiteiten