naar inhoud

't Park Zomert | 10 juli

Na drie jaar verwelkomen we jullie graag terug op 't Park Zomert, dit jaar niet twee maar drie dagen feest! Zondag 10 juli snuiven we verschillende culturen op in het werelddorp, dat is geopend vanaf 12.00 uur. Zuiderse optredens, toffe activiteiten en niet te vergeten (h)eerlijke hapjes en drankjes met een vakantiesmaakje aan. Vlij je neer in het gras en geniet van een smakelijke hapj...

Wanneer

  • 10 juli ’22 (zo)
    van 12.00 u tot 18.00 u

Info

Na drie jaar verwelkomen we jullie graag terug op 't Park Zomert, dit jaar niet twee maar drie dagen feest!

Zondag 10 juli snuiven we verschillende culturen op in het werelddorp, dat is geopend vanaf 12.00 uur. Zuiderse optredens, toffe activiteiten en niet te vergeten (h)eerlijke hapjes en drankjes met een vakantiesmaakje aan.

Vlij je neer in het gras en geniet van een smakelijke hapjesbox. Deze box bevat allerlei lekkers van de standhouders van Puur Lokaal. Puur genieten dus! Ophalen kan op zondag 10 juli tussen 12.00 en 15.00 uur op 't Park Zomert aan het park van de Oude Pastorij. Plaats je bestelling voor 1 juli 2022.

Bestel hier je hapjesbox

Met de volgende zanger onderstrepen we graag onze verjaardag van de stedenband Essen-Witzenberg. De Zuid-Afrikaanse singer-songwriter Stefan Dixon maakt om 14.00 uur een muzikale reis. In het Afrivlaams neemt hij je mee van zijn thuisstad Kaapstad naar Brussel met een mix van Afrikaanse classics en Vlaamse klassiekers.

Om 16.00 uur neemt een icoon uit de Vlaamse muziek plaats op het podium. De Belgisch-Rwandese zanger Jean Bosco Safari weet als geen ander de zomerse vibes vast te houden en brengt kristalheldere ballads, gedreven popsongs, diepere ziel-songs en poëtische groove-nummers.

Vzw Kobie werkt samen met Gemeente Essen voor de organisatie van 't Park Zomert.


Programma 't Park Zomert | 9 juli

Programma 't Park Zomert | 10 juli

Programma 't Park Zomert | 11 juli

Waar

naam
Park Oude Pastorij
adres
Essendonk 3
2910 Essen

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten