naar inhoud

Familiedag cd&v Essen

Deze informatie is niet meer actueel!
Over enkele weken valt bij iedere Essenaar een nieuwe brochure van cd&v Essen in de bus. Daarin zal u kunnen zien wat onze mandatarissen de afgelopen jaren hebben gerealiseerd en wat er nog op de planning staan. ? Tijdens onze familiedag stappen we samen op de fiets en rijden we samen door onze mooie gemeente. We verzamelen om 13.30 uur aan de Oude Pastorij en vertrekken van daaruit sam...

Wanneer

  • 02 juli ’22 (za)
    van 13.30 u tot 23.00 u

Info

Over enkele weken valt bij iedere Essenaar een nieuwe brochure van cd&v Essen in de bus. Daarin zal u kunnen zien wat onze mandatarissen de afgelopen jaren hebben gerealiseerd en wat er nog op de planning staan.
?
Tijdens onze familiedag stappen we samen op de fiets en rijden we samen door onze mooie gemeente. We verzamelen om 13.30 uur aan de Oude Pastorij en vertrekken van daaruit samen.
?
Op het einde van de namiddag komen we terug naar de Oude Pastorij waar we nog rustig kunnen bijbabbelen. Om 18 uur krijgen we bezoek van minister Annelies Verlinden. Aansluitend kunnen de magen gevuld worden met paëlla en wok. 
?
Inschrijven via http://essen.cdenv.be of via 0479 71 26 97.

Waar

naam
GC Oude Pastorij
adres
Essendonk 3
2910 Essen

Prijs

Gratis

Contact

website
http://essen.cdenv.be

Organisatie

naam
CD&V Essen
Alle activiteiten