naar inhoud

Jaap & Pommelien

Deze informatie is niet meer actueel!
Jaap Reesema ken je hoogstwaarschijnlijk als 'Jake Reese'. Maar het is vooral zijn zoete en tegelijk rauwe stemgeluid dat je zal herkennen, want de Nederlander neemt de vocals voor z'n rekening in veel van Regi's hits. Vorig jaar scoorde hij samen met Regi en Olivia de grootste Vlaamse hit aller tijden met 'Kom Wat Dichterbij'. Goed voor platinum én de Radio 2 Zomerhit 2020. Misschien ka...

Wanneer

  • 26 juni ’22 (zo)
    van 20.30 u tot 21.30 u

Info

Jaap Reesema ken je hoogstwaarschijnlijk als 'Jake Reese'. Maar het is vooral zijn zoete en tegelijk rauwe stemgeluid dat je zal herkennen, want de Nederlander neemt de vocals voor z'n rekening in veel van Regi's hits. Vorig jaar scoorde hij samen met Regi en Olivia de grootste Vlaamse hit aller tijden met 'Kom Wat Dichterbij'. Goed voor platinum én de Radio 2 Zomerhit 2020. Misschien kan hij een nieuwe track aan dit rijtje toevoegen, want zijn nieuwe single 'Voor Je Van Me Houdt' is uit. Dit nummer zal tevens een plekje krijgen op Reesema's nieuwe album dat voor 2022 gepland staat.

Het afgelopen jaar stond Jaap zowel in België als Nederland op nummer 1 in de hitparades met 'Nu Wij Niet Meer Praten', een gevoelig duet met de Vlaamse actrice en zangeres Pommelien Thijs, die de hoofdrol vertolkt in de populaire serie #LikeMe. In maart 2021 bracht ze samen met Kraantje Pappie en Kris Kross Amsterdam de single 'Tranen' uit, een remake van 'Passie', de hit van Clouseau uit 1995.

Jaap & Pommelien geven deze zomer een beperkt aantal concerten met hun live band.

Waar

naam
GC zaal Rex
adres
Spoorwegstraat 11
2910 Essen

Prijs

€ 23,00 (Jaap & - 23,00 euro)

Organisatie

naam
Vrijetijdsbalie Essen
Alle activiteiten