naar inhoud

Michael Van Peel - Welcome to the Rebellion!

Deze informatie is niet meer actueel!
Van Peel is terug! Na tien bejubelde eindejaarsconferences, een sabbatjaar en een planetaire pandemie, duikt hij dit keer dieper de tijdsgeest in. Geen eindejaars- maar een meerderjaarsconference vol tragikosmische grappen over de staat van de planeet, de nieuwe generaties en het toenemende verzet tegen… euh… van alles! Tegen wetenschappers, de elite, crocs, corona of blanke mannen… Iede...

Wanneer

  • 26 mei ’22 (do)
    van 20.00 u tot 23.00 u

Info

Van Peel is terug! Na tien bejubelde eindejaarsconferences, een sabbatjaar en een planetaire pandemie, duikt hij dit keer dieper de tijdsgeest in. Geen eindejaars- maar een meerderjaarsconference vol tragikosmische grappen over de staat van de planeet, de nieuwe generaties en het toenemende verzet tegen… euh… van alles! Tegen wetenschappers, de elite, crocs, corona of blanke mannen… Iedereen is wel tegen iets maar niemand staat nog voor iets. Genoeg! Daar moet dringend tegen gerebelleerd worden.
Gelukkig kruipt comedy waar ze niet gaan kan, en huppelt ze waar ze niet kruipen moet. The Farce is strong. Use the Farce!
Welkom bij het verzet. Welcome to the Rebellion!
LOCATIE: GC, Rex in Essen!

Waar

naam
GC zaal Rex
adres
Spoorwegstraat 11
2910 Essen

Prijs

€ 25,00

Organisatie

naam
Jabbedabbedoe
e-mail
dave@jabbedabbedoe.be
Alle activiteiten