naar inhoud

Familiegroep Jongdementie - regio Noorderkempen

Deze informatie is niet meer actueel!
In de Familiegroep Jongdementie Noorderkempen komen mantelzorgers en familieleden van personen met jongdementie samen om informatie, ervaringen en steun uit te wisselen. Ook personen die in het verleden zorg hebben gedragen kunnen hun steentje bijdragen. Iedereen deelt er zijn zorgen met lotgenoten. Samen kunnen we inspelen op de krachten en psychosociale behoeften van mantelzorgers met...

Wanneer

  • 29 september ’22 (do)
    van 19.30 u tot 21.30 u

Info

In de Familiegroep Jongdementie Noorderkempen komen mantelzorgers en familieleden van personen met jongdementie samen om informatie, ervaringen en steun uit te wisselen. Ook personen die in het verleden zorg hebben gedragen kunnen hun steentje bijdragen. Iedereen deelt er zijn zorgen met lotgenoten.
Samen kunnen we inspelen op de krachten en psychosociale behoeften van mantelzorgers met als doel elkaar te versterken en zo de draagkracht te vergroten. Zo werken we samen aan de kwaliteit van leven van de persoon met dementie én zijn naasten.
De familiegroep is een samenwerking tussen Alzheimerliga Vlaanderen vzw, wzc De Bijster in Essen, wzc Sint-Vincentius en LDC Kruisbos in Kalmthout en het Lokaal Dienstencentrum 't Gasthuis in Essen.
Onze bijeenkomst met als thema "Nemen van moeilijke beslissingen", is gepland op donderdag 29 september 2022 in LDC 't Gasthuis, Nollekensstraat 5 in 2910 Essen, van 19.30 tot 21.30 uur.
Heb je interesse of vragen? Neem dan, volledig vrijblijvend, contact op met onze referentiepersonen dementie via noorderkempen@alzheimerligavlaanderen.be of tel. 03 620 11 60 (in wzc Sint-Vincentius) / tel. 03 667 21 44 (in De Bijster).
We respecteren de geldende coronapreventiemaatregelen.

Waar

naam
LDC 't Gasthuis, Nollekensstraat 5, Essen
adres
Nollekensstraat 5
2910 Essen

Prijs

Gratis

Contact

Telefoon
03 620 11 40 (wzc Sint-Vincentius)
Telefoon
03 667 21 44 (wzc De Bijster)
e-mail
noorderkempen@alzheimerligavlaanderen.be

Organisatie

Alle activiteiten