naar inhoud

Kidskriebels - Fun Kicks kamp (7-12 jaar)

Ben jij een echte durver die houdt van een goede portie fun? YES! Dan ben je hier bij het juiste kamp! Op dit SPLINTERNIEUWE kamp komt echt alles aan bod! Je gaat een lazertag battle uitvechten voor de sluwe vossen, die zich graag eens goed verstoppen en de lasers kunnen ontwijken. Verder staat er nog een geweldige GellyBall-battle op het programma en een Nerfbattle om u tegen te zeggen...

Wanneer

  • 12 augustus ’22 (vr)
    van 09.00 u tot 16.30 u

Info

Ben jij een echte durver die houdt van een goede portie fun? YES! Dan ben je hier bij het juiste kamp! Op dit SPLINTERNIEUWE kamp komt echt alles aan bod! Je gaat een lazertag battle uitvechten voor de sluwe vossen, die zich graag eens goed verstoppen en de lasers kunnen ontwijken.
Verder staat er nog een geweldige GellyBall-battle op het programma en een Nerfbattle om u tegen te zeggen. Verstoppen maar en hopen dat je niet geraakt wordt… anders is het: game over.
Heb je tenslotte even genoeg van al die coole activiteiten in de échte wereld? Geen probleem. Dan maar even die VR-bril opzetten en een compleet nieuwe wereld instappen. Benieuwd wat er in die wereld allemaal kan gebeuren…
Je hoort het dus al, met zo'n toffe activiteiten zal dit kamp voorbij vliegen! Durf jij je in te schrijven voor deze kampweek vol fun, actie en avontuur?

Waar

naam
WIGO
adres
De Vondert 10
2910 Essen

Prijs

€ 140,00

Organisatie

naam
kidskriebels vzw
Alle activiteiten