naar inhoud

Repair Café

Deze informatie is niet meer actueel!
Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Of met een wollen trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! REPAREER ze GRATIS , samen met een deskundige in het Repair Café. Repair Cafés zijn GRATIS toegankelijke bijeenkomsten, waarop men elkaar op vrijwillige basis helpt bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Dit gaat ...

Wanneer

  • 21 mei ’22 (za)
    van 13.30 u tot 16.00 u

Info

Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Of met een wollen trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet!

REPAREER ze GRATIS , samen met een deskundige in het Repair Café.
Repair Cafés zijn GRATIS toegankelijke bijeenkomsten, waarop men elkaar op vrijwillige basis helpt bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Dit gaat van kleding tot elektrische apparaten, meubels en zelfs fietsen en computers. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee en gaan samen met de vrijwilligers-deskundigen, zoals elektriciens, naaisters, timmerlieden,… aan de slag. Een kleine vrijwillige bijdrage is steeds welkom.

Wie niets heeft om te repareren, kan gezellig iets komen drinken in ons CAFE.

Meer info voor een Repair Café: www.repaircafe.be

GEZOCHT !!!
Wegens succes zijn wij op zoek naar:
- HELPENDE HANDEN bij de organisatie
- HANDIGE HARRY'S en HENRIETTES voor het repareren van o.a. electro en huishoudtoestellen.
- En een NAAIMACHINE. Heb jij er ééntje die nog goed werkt, en staat hij in de weg. Onze handige Henriettes zijn je eeuwig dankbaar.

Kom langs of neem contact op via info@tatteljee.be.

Waar

naam
Tatteljee
adres
Kerkstraat 62
2910 Essen

Organisatie

naam
vzw Tatteljee
Alle activiteiten