naar inhoud

Scholenbeurs 2022

Deze informatie is niet meer actueel!
Zet je volgend jaar de stap naar het secundair onderwijs? Wil je overstappen van school? Kom kennismaken met de onderwijsinstellingen in onze regio.

Wanneer

  • 23 februari ’22 (wo)
    van 15.00 u tot 20.00 u

Info

Scharnierpunt

De keuze voor een secundaire school is een belangrijk scharnierpunt in de schoolloopbaan van een kind. Zowel basisscholen als Centra voor Leerlingenbegeleiding investeren heel wat tijd en energie om leerlingen en ouders zo goed mogelijk te begeleiden bij deze belangrijke keuze. De gemeentebesturen van Essen, Kalmthout en Wuustwezel richten daarom opnieuw een scholenbeurs in.

Meer dan 20 scholen

Jongeren uit het vijfde en zesde leerjaar kunnen er samen met hun ouders kennismaken met meer dan twintig secundaire scholen uit de regio. Ook jongeren die na de 1ste of 2de graad een schoolverandering overwegen, zijn van harte welkom.

Elke school maakt graag tijd voor een babbel over haar studieaanbod, inschrijfperiode en opendeurdagen. Na deze eerste ontmoeting kan je achteraf de scholen van je voorkeur bezoeken tijdens de opendeurdagen.

Praktisch

De scholenbeurs vindt - onder voorbehoud van de coronamaatregelen - plaats op woensdag 23 februari van 15.00 tot 20.00 uur in de Heuvelhal van Essen.

Ondertussen zijn alle tijdssloten ingevuld en werken we met een wachtlijst.

Zet je hier op de wachtlijst

Waar

naam
Sporthal Heuvelhal
adres
Kapelstraat 7
2910 Essen

Contact

e-mail
ann.francken@essen.be

Organisatie

naam
Vrijetijdsbalie Essen
Alle activiteiten