naar inhoud

verbindende communicatie

Deze informatie is niet meer actueel!
Vind je het lastig om goed over te brengen wat je precies bedoelt? Merk je dat je met bepaalde mensen snel in conflict komt of ruzie krijgt terwijl je dat helemaal niet wilt? Vind je het spannend om te zeggen wat je wel of niet wilt, of hoe je je voelt? In deze workshop Verbindende Communicatie leer je hoe je met meer impact kunt communiceren. Infomoment op maandag 10 januari is gratis ...

Wanneer

  • 10 januari ’22 (ma)
    van 19.30 u tot 20.30 u

Info

Vind je het lastig om goed over te brengen wat je precies bedoelt? Merk je dat je met bepaalde mensen snel in conflict komt of ruzie krijgt terwijl je dat helemaal niet wilt? Vind je het spannend om te zeggen wat je wel of niet wilt, of hoe je je voelt? In deze workshop Verbindende Communicatie leer je hoe je met meer impact kunt communiceren.

Infomoment op maandag 10 januari is gratis

Deel 1 (17 jan): Wat is communicatie?

In dit eerste deel kijken we naar wat communicatie tussen mensen eigenlijk inhoudt. Hoe communiceren we met elkaar? Welke vormen van communicatie zijn er? Wat is de impact van taal? Je staat stil bij hoe bewust je bent van je eigen communicatie, en onderzoekt wat jouw communicatiestijl is, en wat dat betekent als je met anderen in gesprek bent.

Deel 2 (24 jan): Wat wil je nou eigenlijk zeggen?

In het tweede deel gaan we in op wat emoties doen met communicatie, wanneer het mis kan gaan, en wat je daar aan kunt doen.  We gaan in op vragen als: Waarom begrijpt de ander me niet? En: het lijkt of de ander me niet hoort, hoe kan ik toch overbrengen wat er voor mij belangrijk is?

Deel 3 (31 jan): Verbindende gesprekstechnieken

In dit praktische gedeelte ga je aan de slag met gesprekstechnieken en -vaardigheden als Luisteren, Samenvatten, Doorvragen (LSD), respectvol grenzen en emoties communiceren en de kracht van vragen stellen.

Waar

naam
De Living
adres
Stationsstraat 158
2910 Essen

Prijs

€ 60,00

Organisatie

naam
De Living
Alle activiteiten