naar inhoud

Meet & Greet met alpaca's

De Meet & Greet is een unieke beleving voor jong en oud. Je komt op interactieve wijze meer te weten over de alpaca zelf. Er wordt aandacht besteed aan de manier waarop alpaca's communiceren, wat een troef kan zijn tijdens het verdere bezoek. Met een aantal leuke anekdotes over Lewis en Billy ontmoet je hen in de weide. Je bent vrij om foto's te maken tijdens je bezoek. Een Meet & Greet duurt ...

Wanneer

 • 01 september ’21 (wo)
  -
  30 november ’21 (di)
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  van 10u. tot 17u.
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  van 10u. tot 17u.
  zondag
  van 10u. tot 17u.

Info

De Meet & Greet is een unieke beleving voor jong en oud. Je komt op interactieve wijze meer te weten over de alpaca zelf. Er wordt aandacht besteed aan de manier waarop alpaca's communiceren, wat een troef kan zijn tijdens het verdere bezoek. Met een aantal leuke anekdotes over Lewis en Billy ontmoet je hen in de weide. Je bent vrij om foto's te maken tijdens je bezoek.

Een Meet & Greet duurt in totaal 45 minuten en kost €30. Een bezoek vindt plaats op woensdagnamiddag, zaterdag of zondag en bestaat uit maximaal 4 personen (tenzij je gezin meerdere leden telt) en kinderen worden steeds vergezeld van een volwassene. De minimumleeftijd voor deze activiteit is 3 jaar.
Voor meer info en/of reservatie stuur je een email met je voorkeurdata en tijdstip naar info@expeditiealpaca.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Expeditie Alpaca
adres
Huybergsebaan 259
2910 Essen

Prijs

€ 30,00 (Basistarief: 30,00 €)

Contact

Telefoon
0499 29 46 32
e-mail
info@expeditiealpaca.be
website
http://www.expeditiealpaca.be

Organisatie

naam
Expeditie Alpaca
Alle activiteiten