naar inhoud

De Mens Late Night

Deze informatie is niet meer actueel!
De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van Doorvoeld Entertainment (c), en nu populairder en geliefder dan ooit, zakken om de vijf-zes jaar graag af naar de talrijke mooie theaters en cultuurzalen die ons land rijk is. In GC zaal Rex doen ze dat in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen ...

Wanneer

  • 16 oktober ’21 (za)
    van 20.30 u tot 22.30 u

Info

De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van Doorvoeld Entertainment (c), en nu populairder en geliefder dan ooit, zakken om de vijf-zes jaar graag af naar de talrijke mooie theaters en cultuurzalen die ons land rijk is.

In GC zaal Rex doen ze dat in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit het eigen, rijke repertoire.

De Mens is sowieso een band met een dwingend verhaal, dat ook het verhaal van zijn publiek is. Dat wordt in De Mens Late Night op een geheel nieuwe, stijlvolle manier verteld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
GC zaal Rex
adres
Spoorwegstraat 11
2910 Essen

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €; ADK: 21,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be
website
http://www.essen.be/tickets

Organisatie

naam
Vrijetijdsbalie Essen
Alle activiteiten