naar inhoud

Stand 'Art 'Manfred Van den kerchove

Deze informatie is niet meer actueel!
Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in. In de maand augustus is het de beurt aan Manfred Van den kerchove. Deze neuroloog op rust kreeg na zijn pensionering meer tijd voor beeldende kunst, literatuur en filosofie. Voor Manfred hoeft een kunstwerk niet al teveel problemen aan te kaarten of ...

Wanneer

  • 01 augustus ’21 (zo)
    -
    31 augustus ’21 (di)

Info

Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in.

In de maand augustus is het de beurt aan Manfred Van den kerchove. Deze neuroloog op rust kreeg na zijn pensionering meer tijd voor beeldende kunst, literatuur en filosofie. Voor Manfred hoeft een kunstwerk niet al teveel problemen aan te kaarten of betekenissen op te roepen.

Het belangrijkste is dat het aangenaam is om naar te kijken. Voeg wat elementen van verluchte handschriften toe aan een beeld van bonte was, die hangt te drogen in een dorpje ergens in Umbrië, en het werk is geboren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Gemeentehuis
adres
Heuvelplein 23
2910 Essen

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be

Organisatie

naam
Gemeentebestuur Essen
Alle activiteiten