naar inhoud

Lentebrunch 2021 in Take Away versie

Deze informatie is niet meer actueel!
Vanwege de Corona maatregelen zal onze jaarlijkse Lentebrunch er dit jaar geheel anders uitzien. Het gezellig samen zijn zal helaas dit jaar niet mogelijk zijn, maar wij hebben wel een goed alternatief. Wij laten onze Lentebrunch, met goedkeuring van het gemeentebestuur, doorgang vinden op zondag 18 april 2021 in een speciale Take Away versie. De gerechten zijn netjes verpakt en kunnen worden ...

Wanneer

  • 18 april ’21 (zo)
    van 00.00 u tot 23.59 u

Info

Vanwege de Corona maatregelen zal onze jaarlijkse Lentebrunch er dit jaar geheel anders uitzien. Het gezellig samen zijn zal helaas dit jaar niet mogelijk zijn, maar wij hebben wel een goed alternatief. Wij laten onze Lentebrunch, met goedkeuring van het gemeentebestuur, doorgang vinden op zondag 18 april 2021 in een speciale Take Away versie.
De gerechten zijn netjes verpakt en kunnen worden opgewarmd in de oven of microgolfoven. De brunchpakketten kunnen Corona veilig worden afgehaald op een door u gewenst uur op onze zorgboerderij (Rouwmoer 6 te Essen).
Inschrijven kan vanaf eind deze week via het inschrijfformulier op onze website.
Zoals gebruikelijk zal de opbrengst van dit initiatief volledig ten goede komen aan extra activiteiten van onze zorggasten. Speciaal dit jaar kunnen wij uw steun extra goed gebruiken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
vzw Zorgboerderij Rommeshoef
adres
Rouwmoer 6
2910 Essen

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €; kinderen tussen 6 en 12 jr: 9,00 €; kinderen < 6 jr: 0,00 €)

Contact

Telefoon
0479-825443
website
https://www.rommeshoef.be/lentebrunch-2021.html

Organisatie

Alle activiteiten