naar inhoud

Stand 'Art 'Sandy Mutsaerts'

Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in. In de maand maart is het de beurt aan Sandy Mutsaerts. De eerste stappen op het doek maakte Sandy bij een cursus portretschilderen bij het Tatteljee. Het leuke hierbij is dat, hoe meer je vordert bij het portretteren van iemand, hoe meer de persoon ...

Wanneer

  • 01 maart ’21 (ma)
    -
    31 maart ’21 (wo)

Info

Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in.

In de maand maart is het de beurt aan Sandy Mutsaerts. De eerste stappen op het doek maakte Sandy bij een cursus portretschilderen bij het Tatteljee. Het leuke hierbij is dat, hoe meer je vordert bij het portretteren van iemand, hoe meer de persoon eruit komt. Dit ervaart Sandy als een heel persoonlijk en soms zelfs emotioneel proces.

Hoewel ze het portretschilderen nog steeds als een fijne activiteit ervaart wilde ze ook andere technieken proberen. Een vorming met Cobra olieverf volgde.

In juni 2020 startte Mutsaerts met haar eigen atelier, 'Mijn Moment'. Je kan er terecht voor verschillende workshops.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Gemeentehuis
adres
Heuvelplein 23
2910 Essen

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be

Organisatie

naam
Gemeentebestuur Essen
Alle activiteiten