naar inhoud

Burgemeestersfeest 2022

BRUNCH Geen betere manier om het Burgemeestersfeest te starten dan met een stevige brunch. Tussen 10 en 13.30 uur kan je gezellig komen brunchen met vrienden en familie in de Heuvelhal. AVONDFEEST Vanaf 20.30 uur is iedereen in de Heuvelhal welkom voor een heus dansfeest. We rekenen er op dat er aan sfeer geen gebrek zal zijn tijdens het Burgemeestersfeest. Eerst komt er een internationale ...

Wanneer

  • 08 januari ’22 (za)
    van 00.00 u tot 23.59 u

Info

BRUNCH
Geen betere manier om het Burgemeestersfeest te starten dan met een stevige brunch. Tussen 10 en 13.30 uur kan je gezellig komen brunchen met vrienden en familie in de Heuvelhal.

AVONDFEEST
Vanaf 20.30 uur is iedereen in de Heuvelhal welkom voor een heus dansfeest. We rekenen er op dat er aan sfeer geen gebrek zal zijn tijdens het Burgemeestersfeest. Eerst komt er een internationale tributeband optreden. Een lokale DJ zorgt nadien dat het feestje nog doorgaat tot in de vroege uurtjes.

Goede doelen
Naast het plezier heeft het Burgemeestersfeest ook een grote maatschappelijke meerwaarde. De opbrengst gaat namelijk integraal naar de volgende verschillende goede doelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Sporthal Heuvelhal
adres
Kapelstraat 7
2910 Essen

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Organisatie

Alle activiteiten