naar inhoud

OPVOEDEN VANUIT VERTROUWEN in onzekere (corona)tijden - OPGESCHORT

ALS HET TERUG VEILIG IS, PRIKKEN WE EEN NIEUWE DATUM !!! Ineractieve lezing: "Opvoeden vanuit vertrouwen in deze onzekere (corona)tijden." Hoe doe je dat? Aan de hand van de tekst 'Je kinderen zijn je kinderen niet' van Kahlil Gibran schept Greet Oostvogels een breder kader over wat onze taak als ouder is. Hoe begeleid je best je hooggevoelige, temperamentvolle of timide kind? Vragen als: ...

Wanneer

  • 26 november ’20 (do)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Info

ALS HET TERUG VEILIG IS, PRIKKEN WE EEN NIEUWE DATUM !!!
Ineractieve lezing: "Opvoeden vanuit vertrouwen in deze onzekere (corona)tijden." Hoe doe je dat?
Aan de hand van de tekst 'Je kinderen zijn je kinderen niet' van Kahlil Gibran schept Greet Oostvogels een breder kader over wat onze taak als ouder is. Hoe begeleid je best je hooggevoelige, temperamentvolle of timide kind?
Vragen als: Welke spiegels houden onze kinderen ons voor en durven we erin kijken, hebben wij onze kinderen écht onvoorwaardelijk lief, waarom is het soms zo moeilijk om onze kinderen beetje bij beetje los te laten en is het echt zo erg om een 'curling-ouder' te zijn, passeren onvermijdelijk de revue.
Kant en klare oplossingen worden hier niet geboden. Wel wordt het een interessante avond met nieuwe inzichten en veel ruimte voor discussie en uitwisselen van ideeën en ervaringen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Tatteljee
adres
Sint Antoniusplein 1
2910 Essen

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €)

Organisatie

naam
vzw Tatteljee
Alle activiteiten