naar inhoud

Activak jeugdvakanties – Paardrijden manege Speycker

Deze informatie is niet meer actueel!
Een paardrijkamp in een topmanege met superpaarden. Dat is het paardrijkamp in Essen. Geniet van de leuke lessen in manege Speycker, vlakbij de Kalmthoutse Heide. Zomerkampen: paardrijkampen in Essen Zou je graag willen paardrijden maar is het er nog niet van gekomen of heb jij al massa's ervaring? Geen probleem, jullie zijn allebei heel erg welkom in manege 't Speycker op dit paardrijkamp. ...

Wanneer

  • 23 augustus ’20 (zo)
    -
    28 augustus ’20 (vr)

Info

Een paardrijkamp in een topmanege met superpaarden. Dat is het paardrijkamp in Essen. Geniet van de leuke lessen in manege Speycker, vlakbij de Kalmthoutse Heide.

Zomerkampen: paardrijkampen in Essen Zou je graag willen paardrijden maar is het er nog niet van gekomen of heb jij al massa's ervaring? Geen probleem, jullie zijn allebei heel erg welkom in manege 't Speycker op dit paardrijkamp. Samen met onze animatoren en de beste paardrij-instructoren zullen jullie gegarandeerd een topweek beleven! Naast de nodige theorieles, zitten we op dit paardenkamp vooral veel op ons paard en we verzorgen en voederen hen ook. We verblijven voor dit zomerkamp op de manege zelf in onze nieuwe slaaplocatie.  We genieten er van de paarden en vullen hier onze hongerige magen! Animatoren staan deze week klaar om superleuke activiteiten te organiseren. Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Waar

naam
Manege t Speycker
adres
Bremakker 1
2910 Essen

Prijs

€ 299,00

Contact

Telefoon
03 569 98 42
e-mail
info@activak.be
website
https://activak.be/vakanties.html?view=camp&id=4801

Organisatie

naam
Activak vzw
Alle activiteiten