naar inhoud

Riet & muzikant | Aardbeien in januari

Riet Muylaert van Jackobond brengt onder haar eigen naam een soloplaat uit. In haar eentje schreef ze aan persoonlijke nummers over twijfels en hunkeringen. Daarmee klopte ze aan bij Raf Walschaerts, die haar aanmoedigt, verbetert en coacht. Het resultaat in de plaat 'Aardbeien in januari'. De liedjes zijn geïnspireerd op een periode in haar leven waarin ze, als vrouw, na een break-up, alleen, ...

Wanneer

  • 13 november ’21 (za)
    van 20.30 u tot 22.00 u

Info

Riet Muylaert van Jackobond brengt onder haar eigen naam een soloplaat uit. In haar eentje schreef ze aan persoonlijke nummers over twijfels en hunkeringen. Daarmee klopte ze aan bij Raf Walschaerts, die haar aanmoedigt, verbetert en coacht.

Het resultaat in de plaat 'Aardbeien in januari'. De liedjes zijn geïnspireerd op een periode in haar leven waarin ze, als vrouw, na een break-up, alleen, in de stad, terug in het leven sprint, veel mensen tegenkomt, en vooral ook zichzelf.

Naast de muzikale ontmoeting met Raf die hier en daar ook meezingt op de plaat, zingt Riet ook een song met Frank Vanderlinden.

Voor het eerst werkte ze samen met producer Jo Francken. Ze is trots op het resultaat en kan niet wachten om de plaat aan het Essense publiek voor te stellen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
GC de Oude Pastorij
adres
Essendonk 3
2910 Essen

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €; VVK: 12,00 €)

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten