naar inhoud

GEANNULEERD door COVID-19 maatregelen |Leesclub| Ish Ait Hamou 'Het moois dat we delen'

Deze informatie is niet meer actueel!
Op deze bijzondere avond nodigen we Ish Aït Hamou uit om zijn nieuwste bestseller te komen voorstellen: Het moois dat we delen (uitgeverij Angèle). Een beklijvend verhaal over hoe je het leven weer oppakt na een ingrijpende gebeurtenis. Het beschrijft de persoonlijke levens van Soumia en Luc, maar handelt ook over maatschappelijke thema's zoals diversiteit, migratie en integratie. Ish Aït ...

Wanneer

  • 18 september ’20 (vr)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Info

Op deze bijzondere avond nodigen we Ish Aït Hamou uit om zijn nieuwste bestseller te komen voorstellen: Het moois dat we delen (uitgeverij Angèle).

Een beklijvend verhaal over hoe je het leven weer oppakt na een ingrijpende gebeurtenis. Het beschrijft de persoonlijke levens van Soumia en Luc, maar handelt ook over maatschappelijke thema's zoals diversiteit, migratie en integratie.

Ish Aït Hamou is een bezige bij, hij debuteerde in 2014 als auteur met Hard hart. Een jaar later volgde het succesvolle Cécile. Vorig seizoen toerde hij rond met de theatershow Aangenaam, ik ben Ish. Een voorstelling over de kracht van verhalen, de zoektocht naar identiteit en de moeilijkheden in onze samenleving. Mensen raken en door mensen geraakt worden, is wat Ish drijft.

Zijn nieuwste boek 'Het moois dat we delen' staat op 1 in de bestsellerlijst en is reeds aan zijn vierde druk toe.

In het stadje waar Soumia en Luc wonen, speelt het leven zich voornamelijk af aan de schoolpoort, bij de plaatselijke kruidenier én op het voetbalveld. Soumia en Luc wonen in dezelfde buurt, maar kennen elkaar niet. Zij probeert met de moed der wanhoop het verleden achter zich te laten. Hij leeft in en met het verleden. Wanneer ze elkaar bij toeval leren kennen, komen ze voor verscheurende keuzes te staan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
GC zaal Rex
adres
Spoorwegstraat 11
2910 Essen

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Contact

Telefoon
036700156
website
http://www.essen.be/tickets

Organisatie

naam
Gemeentebestuur Essen
Alle activiteiten