naar inhoud

KWB Essen-Heikant : 8e Bouwweekend met CLICFORMERS !!!

Deze informatie is niet meer actueel!
KWB Essen-Heikant organiseert, op zaterdag 9,zondag 10 en maandag 11 november 2019, voor de 8e keer een Bouwweekend. Dit jaar zullen de kinderen en (groot)ouders naar harte lust kunnen bouwen met CLICFORMERS. Het concept blijft geheel behouden als de voorgaande jaren. De kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten om iets mooi te maken met CLICFORMERS. Géén fantasie ? géén probleem, want ...

Wanneer

  • 09 november ’19 (za)
    van 10.00 u tot 19.00 u

Info

KWB Essen-Heikant organiseert, op zaterdag 9,zondag 10 en maandag 11 november 2019, voor de 8e keer een Bouwweekend. Dit jaar zullen de kinderen en (groot)ouders naar harte lust kunnen bouwen met CLICFORMERS.
Het concept blijft geheel behouden als de voorgaande jaren. De kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten om iets mooi te maken met CLICFORMERS. Géén fantasie ? géén probleem, want wij zorgen voor bouwplannen. Tevens kunnen de kinderen weer iets maken met strijkparels, of een kleurplaat kleuren aan onze grote knutseltafel. Ook (groot)ouders zijn weer welkom, wanneer de kinderen zich amuseren, kunnen zij gezellig in onze zithoek vertoeven, waar eten en drank kan genuttigd worden. Wat niet mag ontbreken is onze speciale ”altijd prijs” tombola voor kinderen alsook voor volwassenen.
Dus redenen genoeg om eens langs te komen naar onze 8e Bouwweekend met CLICFORMERS op za 9,zo 10 en ma 11 november 2019 telkens van 10u-19u..
Tot dan,
Het KW(B)estuur Essen-Heikant

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Parochiecentrum Essen-Heikant
adres
Heikantstraat 138
2910 Essen

Contact

Telefoon
0473845072
e-mail
guy.vanhoydonck@skynet.be

Organisatie

naam
KWB Essen-Heikant
Alle activiteiten