naar inhoud

Veerle Malschaert | Deel mij

Deze informatie is niet meer actueel!
In haar nieuwe onewomanshow gaat Veerle Malschaert de eenzaamheid te lijf, de hare én de uwe. Geef toe, u bent het ook, verschrikkelijk zelfs. We kamperen gezellig met z'n allen op sociale netwerken, maar we leven en sterven eenzamer dan ooit. Veerle doorbreekt de vervreemding en de afstandelijkheid door een uitbundig nieuw licht te werpen op onze verborgen verlatenheid. Nog nooit ging een ...

Wanneer

  • 01 februari ’20 (za)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Info

In haar nieuwe onewomanshow gaat Veerle Malschaert de eenzaamheid te lijf, de hare én de uwe. Geef toe, u bent het ook, verschrikkelijk zelfs. We
kamperen gezellig met z'n allen op sociale netwerken, maar we leven en sterven eenzamer dan ooit.

Veerle doorbreekt de vervreemding en de afstandelijkheid door een uitbundig nieuw licht te werpen op onze verborgen verlatenheid.

Nog nooit ging een comédienne zo ver om zo dichtbij te komen. Veerle Malschaert wordt uw pop-up vriendin voor het leven.

'Deel mij' is een hartverwarmende, tragikomische voorstelling.

Over alleen staan en samen vallen, chronisch contacttekort en vrolijke virtuele vrienden, alleenstaande co-ouders en koddige co-sleepers, zielige zombies en luppelende huppelaars, scheve sprookjes en trouwen met jezelf, nieuw samengestelde sokken en vriendelijkheid tot de dood ons scheidt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
GC de Oude Pastorij
adres
Essendonk 3
2910 Essen

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €; VVK: 12,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be
website
http://www.essen.be/kobie

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten