naar inhoud

Kinderfilm op woensdagmiddag | Incredibles 2

We volgen opnieuw de avonturen van Mr. Incredible, Elastigirl en hun drie kinderen. Helen, zoals Elastigirl zichzelf in het dagelijks leven noemt, verruilt haar positie aan het hoofd van het superheldengezin naar de spotlights als superheld. Vader Bob Incredible blijft voortaan thuis en ondervindt de grote uitdaging om aan het normale leven te wennen zonder superheldenactie. Het blijkt een ...

Wanneer

  • 27 november ’19 (wo)
    van 14.00 u tot 16.00 u

Info

We volgen opnieuw de avonturen van Mr. Incredible, Elastigirl en hun drie kinderen.

Helen, zoals Elastigirl zichzelf in het dagelijks leven noemt, verruilt haar positie aan het hoofd van het superheldengezin naar de spotlights als superheld. Vader Bob Incredible blijft voortaan thuis en ondervindt de grote uitdaging om aan het normale leven te wennen zonder superheldenactie.

Het blijkt een moeilijke verandering voor de hele familie te zijn, al helemaal omdat niemand zich bewust is van baby Jack-Jack's groeiende super-krachten.

Wanneer een nieuwe gevaarlijke schurk met een meesterplan opduikt, moeten huisvriend Frozone en de familie wel een manier vinden om weer samen tegen dit kwaad te strijden.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan...

Vzw Kobie organiseert deze kinderfilm in samenwerking de Essense Gezinsbond. Kleine kinderen komen best onder begeleiding.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
GC de Oude Pastorij
adres
Essendonk 3
2910 Essen

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €; VVK: 3,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be
website
http://www.essen.be/kobie

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten