naar inhoud

Film tijdens Z!T | Green Book

Deze informatie is niet meer actueel!
De Zomer In Tatteljee, kortweg Z!T, is een zomers evenement in de tuin van Tatteljee. Deze wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een geanimeerde zomerbistro met cocktails, hapjes en gastronomische schotels. Op 13 juli ben je van 15.00 tot 20.00 uur welkom bij Café Cassé met een Geefplein, Repair Café en optredens. Meer info via www.tatteljee.be. Vier zaterdagen plaatst vzw Kobie de ...

Wanneer

  • 13 juli ’19 (za)
    van 21.30 u tot 23.59 u

Info

De Zomer In Tatteljee, kortweg Z!T, is een zomers evenement in de tuin van Tatteljee. Deze wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een geanimeerde zomerbistro met cocktails, hapjes en gastronomische schotels.

Op 13 juli ben je van 15.00 tot 20.00 uur welkom bij Café Cassé met een Geefplein, Repair Café en optredens. Meer info via www.tatteljee.be.

Vier zaterdagen plaatst vzw Kobie de filmprojector in de tuin. De eerste filmprent is Green Book, een hartverwarmend en waargebeurd verhaal over echte vriendschap met acteurs Viggo Mortensen en Mahershala Ali in de hoofdrollen.

Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee komt hij in contact met buitenwipper Tony Lip. Samen reizen ze door verschillende 'blanke' staten aan de hand van een speciale reisgids, The Green Book.

Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme, maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Tatteljee
adres
Sint-Antoniusplein 1
2910 Essen

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten