naar inhoud

Film tijdens Z!T | Bohemian Rhapsody

Deze informatie is niet meer actueel!
De Zomer In Tatteljee, kortweg Z!T, is een zomers evenement in de tuin van Tatteljee. Deze wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een geanimeerde zomerbistro met cocktails, hapjes en gastronomische schotels. Op 27 juli ben je van 15.00 tot 20.00 uur welkom bij Café Lokal met een eigenmaakmarkt, boekenmarkt en workshops. Meer info via www.tatteljee.be. Vier zaterdagen plaatst vzw Kobie de ...

Wanneer

  • 27 juli ’19 (za)
    van 21.30 u tot 23.59 u

Info

De Zomer In Tatteljee, kortweg Z!T, is een zomers evenement in de tuin van Tatteljee. Deze wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een geanimeerde zomerbistro met cocktails, hapjes en gastronomische schotels.

Op 27 juli ben je van 15.00 tot 20.00 uur welkom bij Café Lokal met een eigenmaakmarkt, boekenmarkt en workshops. Meer info via www.tatteljee.be.

Vier zaterdagen plaatst vzw Kobie de filmprojector in de tuin. Dit keer tonen ze de oscarwinnende biografische film over de Britse rockband Queen.

Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan de band, haar muziek en haar uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij leverde strijd tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld.

Queen legde de basis voor een nalatenschap die de buitenbeentjes, dromers en muziekliefhebbers tot op de dag van vandaag nog altijd inspireert.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Tatteljee
adres
Sint Antoniusplein 1
2910 Essen

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten