naar inhoud

Film tijdens Z!T | Hellhole

Deze informatie is niet meer actueel!
De Zomer In Tatteljee, kortweg Z!T, is een zomers evenement in de tuin van Tatteljee. Deze wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een geanimeerde zomerbistro met cocktails, hapjes en gastronomische schotels. Op 10 augustus ben je van 15.00 tot 20.00 uur welkom bij Café Mondial met een wereldmarktje, noord-zuidinitiatieven en optredens. Meer info via www.tatteljee.be. Vier zaterdagen plaatst ...

Wanneer

  • 10 augustus ’19 (za)
    van 21.30 u tot 23.59 u

Info

De Zomer In Tatteljee, kortweg Z!T, is een zomers evenement in de tuin van Tatteljee. Deze wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een geanimeerde zomerbistro met cocktails, hapjes en gastronomische schotels. Op 10 augustus ben je van 15.00 tot 20.00 uur welkom bij Café Mondial met een wereldmarktje, noord-zuidinitiatieven en optredens.
Meer info via www.tatteljee.be.

Vier zaterdagen plaatst vzw Kobie de filmprojector in de tuin. Met het fragiele Hellhole tonen ze werk van Bas De Vos, de opklimmende regisseur die zijn jeugd in Essen doorbracht.

Hellhole volgt drie sterk verschillende mensen in de maanden na de terroristische aanslagen in Brussel, maart 2016.

Een Vlaamse arts wordt geconfronteerd met zijn eenzaamheid. Een jongeman van Algerijnse afkomst wordt door zijn broer gevraagd om een bedrieglijk eenvoudige gunst. En een Italiaanse vrouw verliest langzaam de controle onder de druk van haar veeleisende leven.

Dezelfde vraag die de stad lijkt te achtervolgen, overschaduwt hun leven: waar gaan we heen vanaf hier?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Tatteljee
adres
Sint Antoniusplein 1
2910 Essen

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten