naar inhoud

Film tijdens Z!T | Kies je film

Deze informatie is niet meer actueel!
De Zomer In Tatteljee, kortweg Z!T, is een zomers evenement in de tuin van Tatteljee. Deze wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een geanimeerde zomerbistro met cocktails, hapjes en gastronomische schotels. Op 24 augustus ben je van 15.00 tot 20.00 uur welkom bij Café Rakkewiet met een graffitiactiviteit, circusworkshop en optredens. Meer info via www.tatteljee.be. Vier zaterdagen plaatst ...

Wanneer

  • 24 augustus ’19 (za)
    van 21.30 u tot 23.59 u

Info

De Zomer In Tatteljee, kortweg Z!T, is een zomers evenement in de tuin van Tatteljee. Deze wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een geanimeerde zomerbistro met cocktails, hapjes en gastronomische schotels.

Op 24 augustus ben je van 15.00 tot 20.00 uur welkom bij Café Rakkewiet met een graffitiactiviteit, circusworkshop en optredens. Meer info via www.tatteljee.be.

Vier zaterdagen plaatst vzw Kobie de filmprojector in de tuin. De keuze voor de laatste film ligt in handen van het publiek.

Je kan via Facebook én op de vorige Z!T-dagen, stemmen op een reeks films. Zondag 11 augustus kom je te weten welke filmprent de meeste
stemmen behaalde.

Je kan kiezen tussen volgende films:
Shoplifters
Lazzaro felice
Woman at War
Trio

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Tatteljee
adres
Sint-Antoniusplein 1
2910 Essen

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten