naar inhoud

't Park Zomert op zondag: Werelddorp | Gregor Terror & The Calypso Gigolo's | Makasi | Regenboogkoor

Deze informatie is niet meer actueel!
6 en 7 juli staat het toffe parkfestival 't Park Zomert op de planning. Zondagmiddag kan je op ontdekking in het werelddorp! Dat is geopend vanaf 13.00 uur. Geef je oren en ogen de kost en maak kennis met verschillende culturen. Zuiderse optredens, toffe doe-activiteiten en niet te vergeten (h)eerlijke hapjes en drankjes met een vakantiesmaakje aan. De mannen van Gregor Terror & The Calypso ...

Wanneer

  • 07 juli ’19 (zo)
    van 13.00 u tot 18.00 u

Info

6 en 7 juli staat het toffe parkfestival 't Park Zomert op de planning!

Welkom in het werelddorp

Zondagmiddag kan je op ontdekking in het werelddorp! Dat is geopend vanaf 13.00 uur. Geef je oren en ogen de kost en maak kennis met verschillende culturen.Zuiderse optredens, toffe doe-activiteiten en niet te vergeten (h)eerlijke hapjes en drankjes met een vakantiesmaakje aan.

Gregor Terror & The Calypso Gigolo's - 14.00 uur

De mannen van Gregor Terror & The Calypso Gigolo's zetten een fijne muzikale toets neer. Hun authentieke calypsomuziek is doorspekt met Caribische ritmes, swing, ska en latin uit de fifties en sixties. Original Calypso meets the ballroom.

Regenboogkoor - 16.00 uur

Dit koor uit Kapellen telt een 30-tal zangers. Zij laten graag een positief geluid horen tegen verzuring en polarisatie. Al zingend blijven zij dromen van een betere wereld waar solidariteit en wederzijds respect geen lege begrippen zijn. Zij brengen naar buiten wat mensen overal ter wereld beroert en verbindt.

Makasi - 17.00 uur

Laat je energieke vibes de vrije loop gaan tijdens de optredens van Makasi. Deze slagwerkgroep gebruikt de traditionele trommel als hoofdinstrument en krijgt je gegarandeerd aan het dansen.

 


Het gemeentebestuur werkt hiervoor samen met vzw Kobie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Park Oude Pastorij
adres
Essendonk 3
2910 Essen

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be
website
http://www.essen.be/kobie

Organisatie

naam
Gemeentebestuur Essen
Alle activiteiten