naar inhoud

't Park Zomert op zaterdag: kinderdorp | #LikeMe | Pop*Fun | L'Chaim | Neil Young Tribute Band

Deze informatie is niet meer actueel!
6 en 7 juli staat het toffe parkfestival 't Park Zomert op de planning. We openen 't Park Zomert met het kinderdorp ( 13.00 tot 16.30 uur ) een fijne plek op het Heuvelplein vol met knutsel & frutselstandjes. En voor wie gek is van brandweerwagens, vrachtwagens, oldtimers en motors is er het rol & bolplein! Op het podium in 't park gaan we om 17.30 uur gaan we helemaal uit ons dak op Vlaamse en Nederlandstalige ...

Wanneer

  • 06 juli ’19 (za)
    van 13.00 u tot 23.59 u

Info

6 en 7 juli staat het toffe parkfestival 't Park Zomert op de planning.

Programma zaterdag:

Kinderdorp

We openen 't Park Zomert met het kinderdorp, een fijne plek op het Heuvelplein vol met knutsel & frutselstandjes. En voor wie gek is van brandweerwagens, vrachtwagens, oldtimers en motors is er het rol & bolplein!

#LikeMe

Op het podium in 't park gaan we om 17.30 uur gaan we helemaal uit ons dak op Vlaamse en Nederlandstalige klassiekers. Het jonge geweld van de populaire Ketnetreeks #LikeMe krijgt verschillende generaties aan het dansen!

Pop*Fun

Nu de benen helemaal los zijn neemt de coverband Pop*Fun het over. De bandleden uit Essen en Kalmthout houden de amusementspeil hoog!

L'Chaim

Het bonte gezelschap L'Chaim laat de temperatuur stijgen door balkan- & klezmer tussen het publiek te spelen.

Neil Young Tribute Band

We sluiten af met een ode aan Neil Young. Al vijftig jaar lang houdt deze klepper zich staande met songs die een tweede leven krijgen in de bezielende handen van Guy Swinnen, Douglas Firs, Patrick Riguelle, Piet De Pessemier, Bjorn Eriksson, Axl Peleman, Jan Hautekiet en Ron Reuman.

Het gemeentebestuur werkt hiervoor samen met vzw Kobie.

 

Het programma van zondag ontdek je hier.

 

Waar

naam
Park Oude Pastorij
adres
Essendonk 3
2910 Essen

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be
website
http://www.essen.be/kobie

Organisatie

naam
Gemeentebestuur Essen
Alle activiteiten