naar inhoud

BAR-NBOX: golddigger

Wie van spelletjes houdt, mag deze game zeker niet missen! Als groep is het jullie doel om samen met inspecteur Mertens de dader te zoeken van de grootste goudroof aller tijden. Hoe goed zijn jullie in het oplossen van raadsels? Zorg er voor dat jullie de geheime informatie op tijd verzamelen en voorkom een nieuwe goudroof. Een escapebox is gelijkaardig aan een escaperoom, enkel het doe...

Wanneer

  • 16 april ’19 (di)
    -
    31 december ’24 (di)

Info

Algemene afgelasting na overlegcomité van 22/12 omwille van coronamaatregelen
Wie van spelletjes houdt, mag deze game zeker niet missen! Als groep is het jullie doel om samen met inspecteur Mertens de dader te zoeken van de grootste goudroof aller tijden. Hoe goed zijn jullie in het oplossen van raadsels? Zorg er voor dat jullie de geheime informatie op tijd verzamelen en voorkom een nieuwe goudroof.

Een escapebox is gelijkaardig aan een escaperoom, enkel het doel is anders. Binnen het uur ga je op zoek naar de dader, het is niet de bedoeling om te ontsnappen uit de ruimte. Verder bevat een box dezelfde elementen als een escaperoom (raadsels, sloten, denkwerk, etc...).
Een box reserveren kan 'BAR-Ngewijs'... een drankje achteraf is dus zeker te combineren. Vermeld dit wel bij je reservering.

Waar

naam
BAR-N
adres
Over d' Aa 229
2910 Essen

Prijs

€ 95,00

Contact

Telefoon
0478712880
e-mail
info@bar-n.be
website
http://www.bar-n.be

Organisatie

Alle activiteiten