naar inhoud

UITVERKOCHT | Optreden | Smeulders & Smeulders 'Bachatelles'

Deze informatie is niet meer actueel!
Twee stoelen, twee broers vergezeld van enkele concertaccordeons en een onuitputtelijk repertoire van een topmeester uit de klassieke muziek, Johann Sebastian Bach! Meer is er niet nodig om Ivan en Mike Smeulders een uiterst boeiend muzikaal programma in elkaar te laten steken omtrent deze fantastische muziek. Verwacht je zeker niet aan een louter klassiek concert, maar aan een mengeling van ...

Wanneer

  • 29 september ’19 (zo)
    van 14.00 u tot 15.30 u

Info

Twee stoelen, twee broers vergezeld van enkele concertaccordeons en een onuitputtelijk repertoire van een topmeester uit de klassieke muziek, Johann Sebastian Bach! Meer is er niet nodig om Ivan en Mike Smeulders een uiterst boeiend muzikaal programma in elkaar te laten steken omtrent deze fantastische muziek.

Verwacht je zeker niet aan een louter klassiek concert, maar aan een mengeling van diverse stijlen waartoe de muziek van Bach zich uitstekend leent.

Het zouden ook Smeulders & Smeulders niet zijn mochten ze zich niet wagen aan zowel jazzarrangementen, Balkan- en folkinvloeden waarin de overbekende melodieën van Bach toch steeds in te herkennen zijn. En dan ineens toch weer een originele orgelsuite … .

De twee multi-instrumentalisten kijken er zelf enorm naar uit om even terug te grijpen naar hun roots als klassiek geschoolde accordeonisten.

Opgelet: dit concert gaat door in Muzarto in plaats van GC de Oude Pastorij.
Het optreden van Smeulders & Smeulders is volledig uitverkocht!??

Wil je toch nog een plaatsje bemachtigen?
Plaats je op de wachtlijst via www.essen.be/kobie, vrijetijd@essen.be of 03 670 01 56

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Muzarto
adres
Kerkstraat 3
2910 Essen

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €; VVK: 12,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be
website
http://www.essen.be/kobie

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten