naar inhoud

Optreden | LOU REED met Rick De Leeuw, Johan Braeckman en Jan Hautekiet | UITVERKOCHT

Deze informatie is niet meer actueel!
Dichter, zanger, gitarist, componist en fotograaf. Samen met Andy Warhol de bezieler van The Velvet Underground, een band met bijzondere invloed op de geschiedenis van de rock. Lou Reed was bepaald geen mainstream muzikant. Hij liet zich inspireren door schrijvers en dichters en bezong de donkere zelfkant van het leven in de onderbuik van New York. Hij schreef over minder voor de hand ...

Wanneer

  • 18 oktober ’19 (vr)
    van 20.30 u tot 23.00 u

Info

Dichter, zanger, gitarist, componist en fotograaf. Samen met Andy Warhol de bezieler van The Velvet Underground, een band met bijzondere invloed op de geschiedenis van de rock.

Lou Reed was bepaald geen mainstream muzikant. Hij liet zich inspireren door schrijvers en dichters en bezong de donkere zelfkant van het leven in de onderbuik van New York.

Hij schreef over minder voor de hand liggende thema's: verslaving, homo- en transseksualiteit, huiselijk geweld, zelfdoding.

Johan Braeckman belicht het leven en werk van Lou Reed en ontrafelt zijn complexe denkwereld.

Rick de Leeuw en Jan Hautekiet zetten de intense songs van Lou Reed naar hun hand. Een wilde avond vol filosofie, grootsteedse arrogantie, meeslepende poëzie en liederlijk wangedrag.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
GC de Oude Pastorij
adres
Essendonk 3
2910 Essen

Prijs

€ 19,00 (Basistarief: 19,00 €; VVK: 16,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be
website
http://www.essen.be/kobie

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten