naar inhoud

Dag van het Buitengewone Kind 2019

Deze informatie is niet meer actueel!
Op zaterdag 11 mei 2019 organiseert het gemeentebestuur van Essen samen met een groot aantal vrijwilligers een speciale dag voor buitengewone kinderen.

Wanneer

  • 11 mei ’19 (za)
    van 09.30 u tot 16.00 u

Info

Dit jaar zijn we opnieuw welkom op boerderij “de Schamhoeve” bij Jan en Rien (Kraaienberg 77, 2910 Essen). Het thema voor dit jaar is “Hocus Pocus”. Dus haal je beste toverkunsten boven en kruip in de huid van je favoriete tovenaar als Harry Potter of Merlijn! 

De dag start om 9.30 uur. Niemand hoeft lunch of drinken mee te brengen, want wij voorzien een lekkere picknick! Ook een lekkere pannenkoek met chocomelk staat op het menu die dag. Tussen 14.00 en 16.00 uur zal er een fantastische speciale act zijn. Om 16.00 uur is de dag ten einde voor de kinderen. Met alle medewerkers kan er nadien nog worden bijgepraat bij een hapje en een drankje. 

Om hen de dag van hun leven te kunnen bezorgen heeft elk kind een begeleider nodig. Gemiddeld zijn er zo’n 40-tal inschrijvingen, dus kunnen we jouw helpende hand zeker gebruiken!

Als je zin hebt om te komen begeleiden, zouden we graag hebben dat je het bijgevoegde formulier (dat je links op deze pagina kan downloaden) aan Elke Mella bezorgt bij het LDC ´t Gasthuis (Nollekensstraat 5) of via email elke.mella@essen.be voor 29 maart 2019.

Je ontvangt nadien nog een boodschap van ons met concrete afspraken en verdeling!

Wij hopen dat we weer op jullie hulp mogen rekenen!

 

Graag tot dan!
Namens het voltallige comité van de dag van het buitengewone kind

Waar

naam
Zorgboerderij De Schamhoeve
adres
Kraaienberg 77
2910 Essen

Prijs

Gratis

Contact

Telefoon
03 663 69 04
e-mail
elke.mella@essen.be

Organisatie

naam
Gemeentebestuur Essen
Alle activiteiten