naar inhoud

Activak jeugdvakanties – Paardrijden en Français

Deze informatie is niet meer actueel!
Hou je van paardrijden maar wil je ook je Franse taal nog wat bijschaven? Wel, op dit kamp combineren we het Frans op een speelse manier met paardrijden. Een super combinatie! Haal je beste woordjes Frans al maar boven, want deze week gaan we deze mooie taal combineren met onze liefde voor paarden! Zo hoef jij niet te kiezen tussen een taalkamp Frans of een paardrijkamp! Dat je de woorden ...

Wanneer

  • 07 juli ’19 (zo)
    -
    12 juli ’19 (vr)

Info

Hou je van paardrijden maar wil je ook je Franse taal nog wat bijschaven? Wel, op dit kamp combineren we het Frans op een speelse manier met paardrijden. Een super combinatie!

Haal je beste woordjes Frans al maar boven, want deze week gaan we deze mooie taal combineren met onze liefde voor paarden! Zo hoef jij niet te kiezen tussen een taalkamp Frans of een paardrijkamp! Dat je de woorden 'cheval' en 'cavalier' al kent, verbaast ons helemaal niets, maar misschien wil jij nog wel veel meer woorden leren. Tijdens dit kamp krijg je vijf dagen lang, steeds een halve dag Franse les van een gediplomeerd taalleerkracht. Je gaat dus naar huis met een aardig mondje Frans! De andere helft van de dag zullen je paardrijkunsten bijgeschaafd worden.Het is helemaal niet erg als je Frans niet zo goed is, of als je nog niet zoveel ervaring hebt met paardrijden, want onze begeleiders en leerkrachten houden rekening met het niveau van de groep. Dus haal de Franse woordenboeken en ruiters kleren al maar uit de kast, want wij gaan een weekje genieten van paardrijden en Français!

Waar

naam
Manege t Speycker
adres
Bremakker 1
2910 Essen

Prijs

€ 355,00

Contact

Telefoon
03 569 98 42
e-mail
info@activak.be
website
https://activak.be/vakanties.html?view=camp&id=4587

Organisatie

naam
Activak vzw
Alle activiteiten