naar inhoud

Bezoek aan Groene Hoofdstad 2018 Nijmegen

Deze informatie is niet meer actueel!
Nijmegen draagt in 2018 met veel trots de titel 'Groene Hoofdstad van Europa'. Essenaar Lieven Van den Heuvel construeerde het bezoekerscentrum van het project. Het gemeentebestuur neemt je mee op uitstap naar deze bijzondere plek. Duurzaamheid centraal Nijmegen is koploper van een grote groene beweging. Deze oudste stad van Nederland is meer dan ooit ook een stad van de toekomst. De ...

Wanneer

  • 09 december ’18 (zo)
    van 09.00 u tot 19.00 u

Info

Nijmegen draagt in 2018 met veel trots de titel 'Groene Hoofdstad van Europa'. Essenaar Lieven Van den Heuvel construeerde het bezoekerscentrum van het project. Het gemeentebestuur neemt je mee op uitstap naar deze bijzondere plek.

Duurzaamheid centraal
Nijmegen is koploper van een grote groene beweging. Deze oudste stad van Nederland is meer dan ooit ook een stad van de toekomst. De uitzonderlijke onderscheiding is het resultaat van jarenlang hard werken aan vergroening en duurzaamheid. Heel de stad en haar omgeving, jong en oud, zetten zich in met grote én kleine initiatieven. Een interessante bestemming voor een daguitstap dus.

Gevuld programma
Om 09.00 uur vertrekt de bus vanaf de parking van de Heuvelhal naar Nijmegen. Op het programma staat een ontvangst in de voormalige Honigfabriek en een toelichting bij het bezoekerscentrum. Dit boogvormige gebouw, door Lieven Van den Heuvel opgebouwd uit boomstammen, fungeert die dag als vertrekpunt. In de bus ontvang je alvast informatie over de mogelijke routes en hotspots. Rond 19.00 uur zet de bus je weer af aan de Heuvelhal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Parking Heuvelhal
adres
Kapelstraat 7
2910 Essen

Prijs

€ 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be
website
http://www.essen.be/tickets

Organisatie

naam
Gemeentebestuur Essen
Alle activiteiten