naar inhoud

237 redenen om door te gaan

Deze informatie is niet meer actueel!
Axel Daeseleire en Hans Van Cauwenberghe hebben dringend de behoefte om de balans op te maken. Waar staan ze in hun leven? Hoe willen ze herinnerd worden? Is er leven na de seks? En welke plaatjes moeten er gedraaid worden op hun allerlaatste feestje? Om een antwoord te geven op die vragen leggen Axel en Hans elkaar het vuur aan de schenen. Een intiem, confronterend, ontnuchterend en bovendien ...

Wanneer

  • 16 maart ’19 (za)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Info

Axel Daeseleire en Hans Van Cauwenberghe hebben dringend de behoefte om de balans op te maken. Waar staan ze in hun leven? Hoe willen ze herinnerd worden? Is er leven na de seks? En welke plaatjes moeten er gedraaid worden op hun allerlaatste feestje?

Om een antwoord te geven op die vragen leggen Axel en Hans elkaar het vuur aan de schenen.

Een intiem, confronterend, ontnuchterend en bovendien zeer geestig portret van twee mannen die ofwel de dood omarmen als deel van het leven of deze juist willen bezweren door allerlei doelen te stellen.

De voorstelling heeft in wezen niets en tegelijk alles met de dood te maken. Ze spelen ermee, schuren ertegen aan en vragen zich af wat het betekent.

De nieuwe 237 swingt opnieuw van begin tot einde, deels door de muziek, deels omdat de soulmates elkaar geestige en vileine speldeprikken uitdelen die ze even snel weer bedekken met de mantel der liefde.

'237 redenen om door te gaan', over de naderende aftakeling, bucketlists en door blijven dansen, een feelgood voorstelling over het leven zelf.

Regisseur Tania Poppe laat de twee doen waar ze goed in zijn : een theatrale versie spelen van zichzelf en de pick-up wordt opnieuw van zolder gehaald.

Deze voorstelling stond oorspronkelijk ingepland op 16/02 maar werd verplaatst naar 16/03.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
GC zaal Rex
adres
Spoorwegstraat 11
2910 Essen

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €; VVK: 15,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be
website
http://www.essen.be/kobie

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten