naar inhoud

Kindertheater | De Gruffalo (uitverkocht)

Deze informatie is niet meer actueel!
Op vraag van vzw Kobie komt de Gruffalo, na een gi-gan-tisch succes in Nederland, naar Essen! Verwacht je aan een hilarische productie, gebaseerd op het bekende kinderboek. Een kleine Muis wordt uitgenodigd om te komen eten. Eerst door een vos, dan door een uil en vervolgens door een slang. Maar die zien hem als een lekker hapje. Daarom verzint Muis een list. Muis houdt zijn vijanden op een ...

Wanneer

  • 12 januari ’19 (za)
    van 14.00 u tot 15.00 u

Info

Op vraag van vzw Kobie komt de Gruffalo, na een gi-gan-tisch succes in Nederland, naar Essen! Verwacht je aan een hilarische productie, gebaseerd op het bekende kinderboek.

Een kleine Muis wordt uitgenodigd om te komen eten. Eerst door een vos, dan door een uil en vervolgens door een slang. Maar die zien hem als een lekker hapje. Daarom verzint Muis een list.

Muis houdt zijn vijanden op een afstand door ze bang te maken met een monster, de Gruffalo. Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn staart tot aan zijn kop. De dieren schrikken zich rot en druipen af. Maar dan…

Het stuk wordt gebracht door Meneer Monster, een Nederlands jeugdtheatergezelschap dat verrassend en fris jeugdtheater maakt in een bijzonder fysieke speelstijl. Stoer, ongepolijst en erg creatief!

Deze familievoorstelling richt zich naar kinderen tussen 3 en 8 jaar.

Ook de extra voorstelling van 16.00 uur is uitverkocht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
GC zaal Rex
adres
Spoorwegstraat 11
2910 Essen

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: 6,00 €; -10 jaar: 4,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be
website
http://www.essen.be/kobie

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten