naar inhoud

KWB Essen-Heikant : ! Nieuw ! 7e Bouwweekend met CLICFORMERS

Deze informatie is niet meer actueel!
7e Bouwweekend met CLICFORMERS KWB Essen-Heikant organiseert, op zaterdag 10 en zondag 11 november 2018, voor de 7e keer een Bouwweekend. Dit jaar zullen de kinderen en (groot)ouders naar harte lust kunnen bouwen met CLICFORMERS. CLICFORMERS is de vernieuwde CLICS !! Clicformers lijken op het eerste gezicht misschien nogal sterk op Clics. Er zijn inderdaad gelijkenissen. Net als ...

Wanneer

  • 10 november ’18 (za)
    van 10.00 u tot 19.00 u
  • 11 november ’18 (zo)
    van 10.00 u tot 19.00 u

Info

7e Bouwweekend met CLICFORMERS

KWB Essen-Heikant organiseert, op zaterdag 10 en zondag 11 november 2018, voor de 7e keer een Bouwweekend. Dit jaar zullen de kinderen en (groot)ouders naar harte lust kunnen bouwen met CLICFORMERS. CLICFORMERS is de vernieuwde CLICS !!
Clicformers lijken op het eerste gezicht misschien nogal sterk op Clics. Er zijn inderdaad gelijkenissen. Net als Clics is Clicformers erg leuk, educatief constructiespeelgoed. Toch kan je beide bouwblokjes niet door elkaar gebruiken, want Clicformers zijn geen Clics. Wat zijn dan de verschillen? Clicformers zijn groter dan Clics. Hierdoor kunnen er meer geometrische vormen aan de speelsets worden toegevoegd om nog creatiever te bouwen. Daarom zijn ze ook handiger om mee te bouwen. Omdat Clicformers uit een ander materiaal vervaardigd zijn – hoogwaardige ABS – kunnen de bouwblokken ook op elkaar vastgeklikt worden én klikken ze ook nog eens makkelijker in elkaar. Extra vernieuwingen zijn dat je de Clicformers blokjes ook in een bepaalde hoek kan zetten en dankzij de haak-blok kan je nu ook van buitenaf aanbouwen.
Het concept blijft geheel behouden als de voorgaande jaren. De kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten om iets mooi te maken met CLICFORMERS. Géén fantasie ? géén probleem, want wij zorgen voor bouwplannen. Tevens kunnen de kinderen weer iets maken met strijkparels, of een kleurplaat kleuren aan onze grote knutseltafel. Ook (groot)ouders zijn weer welkom, wanneer de kinderen zich amuseren, kunnen zij gezellig in onze zithoek vertoeven, waar eten en drank kan genuttigd worden. Wat niet mag ontbreken is onze speciale ”altijd prijs” tombola voor kinderen alsook voor volwassenen.
Dus redenen genoeg om eens langs te komen naar onze 7e Bouwweekend met CLICFORMERS op za 10 en zo 11 november 2018 telkens van 10u-19u..
Tot dan,
Het KW(B)estuur Essen-Heikant

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Parochiecentrum Essen-Heikant
adres
Heikantstraat 138
2910 Essen

Prijs

Gratis

Organisatie

naam
KWB Essen-Heikant
Alle activiteiten