naar inhoud

Lezing | Lieve Blancquaert 'Last Days' (uitverkocht)

Deze informatie is niet meer actueel!
Lieve Blancquaert | Lezing 'Last Days' Vzw Kobie en de werkgroep Essen en de Wereld halen Lieve Blancquaert opnieuw naar de Rex. Dit keer met 'Last Days - een ode aan het leven'. Het werk van Lieve Blancquaert vormde de voorbije jaren en drieluik. Eén verhaal over de drie grote momenten uit een mensenleven: de geboorte, de liefde en de dood. Het begin, het midden en het einde van het leven. De ...

Wanneer

  • 01 februari ’19 (vr)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Info

Lieve Blancquaert | Lezing 'Last Days'
Vzw Kobie en de werkgroep Essen en de Wereld halen Lieve Blancquaert opnieuw naar de Rex. Dit keer met 'Last Days - een ode aan het leven'.

Het werk van Lieve Blancquaert vormde de voorbije jaren en drieluik. Eén verhaal over de drie grote momenten uit een mensenleven: de geboorte, de liefde en de dood. Het begin, het midden en het einde van het leven. De eerste twee zijn al verteld, maar de cirkel is pas rond wanneer ook het laatste deel van de trilogie aan bod kan komen.

In het derde en laatste deel 'Last Days' kijken we hoe we op deze planeet oud worden en sterven. Elke seconde sterven er twee mensen en voor iedere mens heeft dit een andere betekenis en een ander verhaal

Blancquaert neemt je met prachtige beelden en ontroerende verhalen mee doorheen verschillende culturen, godsdiensten en rituelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
GC zaal Rex
adres
Spoorwegstraat 11
2910 Essen

Prijs

€ 8,00 (Basistarief: 8,00 €; ADK: 10,00 €)

Contact

Telefoon
036700156
e-mail
vrijetijd@essen.be
website
http://www.essen.be/kobie

Organisatie

Alle activiteiten