naar inhoud

Vervolgcursus: Paddenstoelen (Kalmthout)

Deze informatie is niet meer actueel!
Wie de 'Vervolgcursus Paddenstoelen' wil volgen, hoeft (nog) geen specialist te zijn! Deze cursus borduurt verder op het elan van de beginnerscursus. De nadruk ligt op de excursies die erop gericht zijn deelnemers meer ervaring met (het herkennen van) paddenstoelen te geven. Als de namen 'russula' of 'franjehoed' je als chinees in de oren klinken, kan je best eerst 'paddenstoelen voor ...

Wanneer

  • 15 september ’18 (za)
    van 14.00 u tot 17.00 u
  • 29 september ’18 (za)
    van 14.00 u tot 17.00 u
  • 20 oktober ’18 (za)
    van 14.00 u tot 17.00 u

Info

Wie de 'Vervolgcursus Paddenstoelen' wil volgen, hoeft (nog) geen specialist te zijn! Deze cursus borduurt verder op het elan van de beginnerscursus. De nadruk ligt op de excursies die erop gericht zijn deelnemers meer ervaring met (het herkennen van) paddenstoelen te geven. Als de namen 'russula' of 'franjehoed' je als chinees in de oren klinken, kan je best eerst 'paddenstoelen voor beginners' volgen.

Opzet

Een cursus met 3 excursies waarin paddenstoelen in het veld gedetermineerd worden.

Doelgroep/voorkennis

Matig hoogdrempelig – publiek dat reeds een basiscursus paddenstoelen gevolgd heeft.

Syllabus

Er is geen syllabus beschikbaar, maar wel een ingebonden determinatiesleutel met als titel 'Sleutelen met Fungi' aan de prijs van 12,5€ (speciaal cursustarief). Apart ter plaatse te betalen aan de gids.

Deelnameprijs

20 euro.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

Na de mailbevestiging kan je het inschrijvingsgeld overschrijven op rekening BE59 0000 4153 8026 t.n.v. Natuurpunt Noorderkempen met vermelding 'cursus paddenstoelen gevorderden' + naam + ev. lidnummer.

Waar

naam
Park Redemptoristen, parkeren bij kerk H.H. College (enkel afspraakplaats voor 15/09)
adres
Rouwmoer
2910 Essen

Organisatie

naam
Natuurpunt Noorderkempen
Alle activiteiten