naar inhoud

Sharing Circle

Deze informatie is niet meer actueel!
Zin om in een veilige bedding te ontdekken wat er binnen in jou speelt? Samen gaan we op avontuur naar wie we werkelijk zijn. In het dagelijkse leven zijn we vaak het contact met onszelf verloren. Hierdoor kan het soms allemaal te veel worden. We verliezen de werkelijke verbinding met onszelf en de andere. Hierdoor hebben meer en meer mensen last van Burn Out, Chronische Vermoedheid, CVS of ...

Wanneer

  • 13 september ’17 (wo)
    van 19.00 u tot 21.30 u

Info

Zin om in een veilige bedding te ontdekken wat er binnen in jou speelt? Samen gaan we op avontuur naar wie we werkelijk zijn. In het dagelijkse leven zijn we vaak het contact met onszelf verloren. Hierdoor kan het soms allemaal te veel worden. We verliezen de werkelijke verbinding met onszelf en de andere. Hierdoor hebben meer en meer mensen last van Burn Out, Chronische Vermoedheid, CVS of vaak ziek zijn.

Een Sharing Circle is een bijzondere samenkomst, waarin iedereen werkelijk gehoord en gezien wordt. Het diepste verlangen van een mens is dat je helemaal jezelf kan zijn. Doordat er niets moet kan je rusten in wat er is.
Elke Sharing Circle is uniek. Intuïtief bied ik aan wat er in het moment wil ontstaan.

Deze Sharing Circle staat open voor zowel vrouwen als mannen. Je hoeft geen bepaalde achtergrond of speciale kennis van iets te hebben. Kom met een open hart en mind en wees welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
Maison des Artistes
adres
Hondsberg 55
2910 Essen

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €)

Contact

Telefoon
0475245651
e-mail
julie@maisondesartistes.be

Organisatie

naam
Maison des Artistes
Alle activiteiten