naar inhoud

Gène Bervoets met Verbeter De Wereld | afgelast

Deze informatie is niet meer actueel!
‘Praat niet recht wat krom is’, ‘Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg’. Veel van de spreuken en aansporingen van Phil Bosmans klinken nog altijd bekend in de oren. Stuk voor stuk oneliners of tweets avant la lettre die hij iedere maand tot in de Vlaamse huiskamers wist te brengen. De charismatische frontman van de Bond Zonder Naam schudde ze zo uit zijn mouw. Deze priester-schrijver ...

Wanneer

  • 19 november ’17 (zo)
    van 14.00 u tot 18.00 u

Info

‘Praat niet recht wat krom is’, ‘Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg’. Veel van de spreuken en aansporingen van Phil Bosmans klinken nog altijd bekend in de oren.

Stuk voor stuk oneliners of tweets avant la lettre die hij iedere maand tot in de Vlaamse huiskamers wist te brengen. De charismatische frontman van de Bond Zonder Naam schudde ze zo uit zijn mouw.

Deze priester-schrijver verkocht niet minder dan 10 miljoen boeken en zijn werk is vertaald in zesentwintig verschillende talen.

Deze theatermonoloog, geschreven door Rick de Leeuw, wil niet zomaar een klassiek levensverhaal brengen.

Het stuk graaft dieper, naar het hoe en het waarom Bosmans’ buitenissige, mysterieuze en tot verbeelding sprekende persoonlijkheid.

Gène Bervoets vertolkt Phil Bosmans.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
GC zaal Rex
adres
Spoorwegstraat 11
2910 Essen

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; VVK: 10,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
website
http://www.essen.be/kobie

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten