naar inhoud

't Park Zomert - Sioen brengt Graceland

Deze informatie is niet meer actueel!
Dit toffe parkfestival bezorgt een instant zomergevoel aan jong en oud. Het album Graceland van Paul Simon staat gebeiteld in menig overzicht van krachtige platen. Met de hulp van kleppers als The Everly Brothers, Los Lobos, Youssou N’Dour en een aantal Zuid-Afrikaanse bands nam Paul Simon halverwege de jaren ‘80 een aantal nummers op. Het resultaat was een album vol Afrikaanse grooves en ...

Wanneer

  • 08 juli ’17 (za)
    van 21.00 u

Info

Dit toffe parkfestival bezorgt een instant zomergevoel aan jong en oud.

Het album Graceland van Paul Simon staat gebeiteld in menig overzicht van krachtige platen. Met de hulp van kleppers als The Everly Brothers, Los Lobos, Youssou N’Dour en een aantal Zuid-Afrikaanse bands nam Paul Simon halverwege de jaren ‘80 een aantal nummers op.

Het resultaat was een album vol Afrikaanse grooves en upbeat ritmes in een eclectische mix van westerse en niet-westerse muziekstijlen. Het leverde Simon, naast heel wat politieke controverse – de apartheid tierde toen nog welig in Zuid-Afrika – ook zijn meest succesvolle soloplaat op.

Sioen kruipt in een Zuid-Afrikaanse bubbel voor een exotisch feestje in ons park! Voor de gelegenheid inviteert Sioen de Zuid-Afrikaanse backing vocals uit Soweto, N’Faly Kouyaté uit Guinea (Afro Celt Sound System) en Rony Verbiest op accordeon en saxofoon.

Deze heerlijke ode aan Paul Simon mag je echt niet missen!

En er staat nog meer op het programma:
08/07 - vanaf 13.00 uur ---> Kinderdorp
08/07 - 18.00 uur ---> Laura Tesoro
09/07 - vanaf 11.30 uur --->Picknick
09/07 - vanaf 13.00 uur ---> Werelddorp

't Park Zomert is een duurzaam festival. Dat merk je aan het gebruik van herbruikbare bekers en de focus op biologische en eerlijke producten. Draag je steentje bij en kom met de fiets of het openbaar vervoer.

Waar

naam
Park Oude Pastorij
adres
Essendonk 3
2910 Essen

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
vrijetijd@essen.be
website
http://www.essen.be/kobie

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten