naar inhoud

Radio Guga

Deze informatie is niet meer actueel!
Radio Guga is de straffe festivalband rond maestroloog Guga Baul. Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische live-band trekt Guga nu volledig de muzikale kaart. Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest ...

Wanneer

  • 23 juni ’17 (vr)
    van 20.00 u

Info

Radio Guga is de straffe festivalband rond maestroloog Guga Baul.

Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische live-band trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet, houdt het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live festivalband, maar uiteraard mét zangimitatie én de nodige humor.

Niets vervelender dan op de festivalweide knopen te moeten doorhakken over ‘die ene artiest op het grote podium of die andere op het kleinere podium.’ Radio Guga maakt die keuze overbodig, want je krijgt in één strakke set o.a. Editors, Ozark Henry, Raymond Van het Groenewoud, Elvis Presley, Mumford and Sons, Bart Peeters, Hozier, Flip Kowlier en Stromae te horen.

Radio Guga tovert ze allemaal razendsnel en schijnbaar moeiteloos op het podium. Zomer 2014 zette de band nog op de festivalpodia van bijvoorbeeld Marktrock Leuven, Genk on Stage, Gentse Feesten, Paulusfeesten, en het Rivierenhof; op 23 juni speelt hij in ESSEN!

De hits én de maestro’s volgen elkaar in sneltempo op, allemaal live én samen op één podium.

Radio Guga, Music Maestro!

Bandbezetting:
Guga Baul (zang)
Joost Van den Broeck (drums)
Bert Embrechts (bas)
Filip Bollaert (gitaar)
Jacques Motmans (toetsen)

Tickets (€ 24) en info: events.essen@gmail.com

Waar

naam
GC zaal Rex
adres
Spoorwegstraat 11
2910 Essen

Prijs

€ 24,00 (Basistarief: 24,00 €)

Organisatie

naam
Essen Events vzw
Alle activiteiten