naar inhoud

Workshop Veilig elektrisch fietsen

Deze informatie is niet meer actueel!
We organiseren een infonamiddag over veilig elektrisch fietsen. Na een theoretisch gedeelte, kan je buiten een proefrit maken met een elektrische fiets. De workshop is het moment om je te informeren rond elektrisch fietsen. Vooraf inschrijven is verplicht. De workshop is gratis.

Wanneer

  • 25 april ’17 (di)
    van 13.30 u tot 16.00 u

Info

Er zijn nog veel vragen over de elektrische fiets: zijn er verschillende soorten? Welke fiets kies ik dan best? En hoe zit het met het verkeersreglement? Moet ik altijd een verzekering nemen? Is er een snelheidsbeperking?

Dienstencentrum 't gasthuis organiseert samen met Okra-sport een namiddag over veilig elektrisch fietsen. Tijdens deze workshop krijg je antwoorden op al je vragen. Je krijgt tips om veilig in het verkeer te fietsen. Na het theoretische deel kan je buiten op de parking een proefrit maken met een elektrische fiets. Zo kun je al onmiddellijk uw kennis testen en verder vragen stellen.

Deze workshop is hét moment om je te informeren over de elektrische fiets. Aarzel daarom niet om mee te doen. Iedereen kan deelnemen. De workshop is gratis. Vooraf inschrijven is verplicht.

Waar

naam
Sporthal Hemelrijk
adres
Moerkantsebaan 32
2910 Essen

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Contact

Telefoon
03/663 69 04
e-mail
gasthuis@ocmw.essen.be

Organisatie

naam
LDC 't Gasthuis
Alle activiteiten