naar inhoud

Regiojobbeurs 2017

Deze informatie is niet meer actueel!
Op dinsdag 25 april organiseren de gemeentebesturen van Essen, Kalmthout en Wuustwezel, samen met VDAB, hun jaarlijkse regiojobbeurs. Bezoek de jobbeurs en vind de job van je leven!

Wanneer

  • 25 april ’17 (di)
    van 11.00 u tot 16.00 u

Info

Uniek aan deze jobbeurs is dat deze gecombineerd wordt met de transitdagen. Dat zijn schoolverlatersdagen waarbij laatstejaarsleerlingen kennis maken met alles wat komt kijken bij de start van een loopbaan. Naast workshops en een toneelvoorstelling kunnen deze jongeren dus meteen op zoek naar de job van hun leven. 

Het idee om beide zaken te koppelen is uniek in de provincie en is een rechtstreeks gevolg van de evaluatie van de laatste editie van de jobbeurs waar de bedrijven aangaven dat er te weinig schoolverlaters aanwezig waren. Met 200 ingeschreven jongeren was de eerste transitdag in Essen meteen een schot in de roos.

65 bedrijven uit de regio

Daarnaast zijn er 65 bedrijven die op 63 standen aanwezig zullen zijn om hun vacatures kenbaar te maken of om informatie te verstrekken.   

Ruime fietsparking

Er zal een ruime fietsparking voorzien worden. Wie met de fiets komt, krijgt niet alleen een plekje vlak bij de deur maar ook een kleine attentie.

Waar

naam
heuvelhal
adres
Kapelstraat 7
2910 Essen

Prijs

Gratis

Contact

Telefoon
03 670 01 56
e-mail
ann.francken@essen.be

Organisatie

naam
Gemeentebestuur Essen
Alle activiteiten