naar inhoud

K's Choice - The Backpack Sessions

Deze informatie is niet meer actueel!
Voor The Backpack Sessions duikt de familie Bettens in hun rijkgevulde rugzak van smaakmakende songs, oud en nieuw, aangevuld met een aantal fraaie en verrassende covers. Leun achterover en laat u inpakken door de unieke stem van Sarah Bettens, die enkel tot de perfectie kan worden ondersteund door die van Gert Bettens. Een broer-zus-combinatie enig in België.

Wanneer

  • 21 januari ’17 (za)
    van 20.30 u

Info

In 2015 verrasten Sarah en Gert Bettens muziekminnend Vlaanderen met een meer dan stevige rockplaat “The Phantom Cowboy” die vrijwel unaniem (het mag gezegd worden) als de beste plaat uit hun oeuvre werd bestempeld. Alain Johannes, een vaste kompaan van Foo Fighters-frontman Dave Grohl, had de productie voor zijn rekening genomen en liet er gewillig een heerlijk grunge-sausje op los. Maar liefst vijf singles wisten de playlists van menig radiostations op te fleuren en ook in het live-circuit ging het de band voor de wind.

Maar, wie het basisduo van K’s Choice een beetje kent, weet dat broer en zus twee muzikale gezichten hebben. Terwijl de band, in voltallige formatie, kan knallen alsof zijn leven ervan afhangt, zo hebben Sarah en Gert in het verleden ook al bewezen dat ze met het grootste gemak de meer intieme toer kunnen opgaan. Voor de Backpack Sessions duikt de familie Bettens in hun rijkgevulde rugzak van smaakmakende songs, oud en nieuw, aangevuld met een aantal fraaie en verrassende covers. Leun achterover en laat u inpakken door de unieke stem van Sarah, die enkel tot de perfectie kan worden ondersteund door die van Gert. Een broer-zus-combinatie enig in België.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar

naam
GC zaal Rex
adres
Spoorwegstraat 11
2910 Essen

Prijs

€ 20,00 (Basisprijs: € 20.00)

Contact

website
http://www.essen.be/kobie

Organisatie

naam
vzw Kobie
Alle activiteiten