naar inhoud

't Park Zomert op zaterdag : Piepkes/Slongs Dievanongs/De Bom/Barking Bruce

Deze informatie is niet meer actueel!
11 juli viert Vlaanderen Feest! Ook in Essen want op 9, 10 en 11 juli zomert het park van GC de Oude Pastorij erop los. De organisatie is in handen van vzw Kobie, de toegang is gratis. Allen daarheen!

Wanneer

  • 09 juli ’16 (za)
    van 15.00 u tot 00.00 u

Info

’t Park Zomert op zaterdag
15.00 uur : De Piepkes – Manifeest
Eigenzinnige kinderliedjes van Sioen, Pieter-Jan De Smet en Roland Van Campenhout.

Een 'Manifeest' is een feestelijke betoging! Een manifest met een boodschap vol feest. Een betoging is soms een optocht, feestelijk en luid, maar ook een bijeenkomst met toespraken en liedjes en lawaai. Een soort van carnaval voor het goede doel. Er zijn heel veel redenen om te betogen, zoals bijvoorbeeld het recht om raar te zijn. Piep Piep Piep Hoeraar! Feest mee met de Piepkes, maak spandoeken, breng megafoons en zet natuurlijk een rare hoed op.

18.00 uur : Slongs Dievanongs
Slongs Dievanongs, Antwerpse rapster met Griekse roots, maakt deel uit van de bekende rapgroep Halve Neuro, die het graag heeft over luchtige onderwerpen, zoals rijden met de fiets en shoppen in de Aldi. De flamboyante stijl van Dievanongs doet sterk denken aan het archetype van de bling-bling hiphop dames zoals Lil'Kim en Foxy Brown. Bij het grote publiek is ze vooral gekend door hits als Doeda Ogen Dicht en Lacht Nor Mij.

20.00 uur : De Bom
Vlaams eerbetoon aan nederpop-helden Doe Maar. Ze spelen een bombardement van Doe Maar hits met veel vuur en passie: Doris Day, Smoorverliefd, Belle Hélène, 32 jaar, 1 nacht alleen,… Laat je gerust gaan op de dansvloer!

22.00 uur : Barking Bruce
De energieke coverband Barking Bruce bundelt individuele kwaliteiten in net die nummers waar je als publiek direct op los wilt gaan. Denk aan een stevige Pearl jam klassieker, een Beastie Boys track waarbij de muren amper overeind zullen blijven staan en een dikke hit van Rihanna met een zeer verrassende twist. De strakke set en overtuigende live performance maakte Barking Bruce de overtuigende winnaar van de roemruchte Clash Of The Coverbands (2015), waarmee het vijftal zich tot de beste coverformatie van de Benelux mag rekenen.

't Park Zomert is een initiatief van vzw Kobie en gaat door op zaterdag 9, zondag 10 en maandag 11 juli 2016. De toegang is gratis.

Waar

naam
GC de Oude Pastorij
adres
Essendonk 3
2910 Essen

Prijs

Gratis

Contact

Telefoon
03 670 01 56
website
http://www.essen.be/kobie

Organisatie

Alle activiteiten