naar inhoud

Lokaal Dienstencentrum 't Gasthuis

In de kijker

foto: Stuur jouw klusje naar het Jeugd Rode Kruis

Stuur jouw klusje naar het Jeugd Rode Kruis

De leden van het Jeugd Rode Kruis helpen je op 11 maart met vervelende taakjes of klusjes tijdens hun Goededadentocht. Contacteer hen en krijg de nodi...

Lees meer
eten bij het lokaal dienstencentrum

 

Het lokaal dienstencentrum (LDC) 't Gasthuis biedt een uitgebreid aanbod aan activiteiten en diensten tegen een betaalbare prijs. Je kan in de ontmoetingsruimte terecht voor warme maaltijden, lichaamsverzorging en ontspanningsactiviteiten. 't Gasthuis is er voor jong en oud en ook voor mensen buiten Essen. Echt iedereen is welkom. Tot en met eind juni 2017 zijn er verbouwingswerken aan het dienstencentrum. De ingang en de cafetaria bevindt zich tijdelijk via de binnentuin tussen de polikliniek en sociale Kruidenier 't Kabaske. 

Warme maaltijden

De maaltijden worden bereid door WZC De Bijster en kosten 7 euro. De maaltijden moeten op voorhand besteld worden. Elke week op donderdag om 12.00 uur sluiten we de bestellingen af voor de volgende week. Je kan elke voormiddag langskomen in het dienstencentrum om een maaltijdbon te kopen. De bon staat op naam en datum.

De Gasthuiskrant en het menu vind je terug in de A tot Z lijst hier onderaan.

Openingsuren

Lokaal Dienstencentrum 't Gasthuis

  • maandag10 - 16.30 uur
  • dinsdag10 - 16.30 uur
  • woensdag10 - 16.30 uur
  • donderdag10 - 16.30 uur
  • vrijdag10 - 16.30 uur
  • zaterdagGesloten

Contact

adres
Nollekensstraat 52910 ESSENBELGIE
tel.
03 663 69 04
e-mail
gasthuis@ocmw.essen.be